Back to All Events

Oulun kaupungin nopeat kokeilut


6Aika: Tulevaisuuden toimijariippumaton dataintegraatioalusta (CityIoT) -hanke pyytää tarjouksia nopeisiin kokeiluihin kehittämään kiinteistöjen kunnossapitoa ja elinkaarenhallintaa.

Hankeideoiden on tuettava CityIoT-hankkeen tavoitteita.
Kokeilujen tarkoituksena on etsiä IoT teknologiaa hyödyntäviä ratkaisuja, jotka helpottavat kiinteistöjen huoltoa ja ylläpitoa.

Nopeat kokeilut ovat kestoltaan noin 3kk hankkeita ja tarjoavat yrityksille mahdollisuuden pilotoida prototyyppivaiheessa olevia tuotteita ja palveluja oikeassa ympäristössä oikeiden käyttäjien kanssa. Pilotoinnin kestoa voidaan sovittaa tapauskohtaisesti. Pilotista kerättävä data tulee siirtää hankkeessa ylläpidettävälle alustalle. Tarjoaja esittää oman kokeilunsa suunnitelman perusteluineen ja kustannusarvioineen liitteenä olevalle lomakkeelle.

Arviointiraati valitsee tarjotuista kokeiluehdotuksista pisteyttämällä enintään 4 kokeilua toteutettaviksi. Arviointiraatiin kuuluvat CityIoT hankkeen edustajat ja aiheesta vastaavat kaupungin asiantuntijat.

Ehdota meille huippuideasi kaupungin omistamien kiinteistöjen kunnossapidon tehostamiseen ja kiinteistöjen elinkaaren hallintaan tai energiankulutuksen pienentämiseen julkisissa rakennuksissa. (mm. koulut, päiväkodit, monitoimitalot, urheiluhallit). Esimerkkejä aiheista, joihin muun muassa toivoisimme ideoita:
- Älyä ulkovalaistukseen!
- Turvallinen koulu - uhkatilanteiden hallinta
- Käyttäjän vaikutusmahdollisuudet jätehuollon optimoinnissa
- Tehokas kiinteistön huolto ja ylläpito
- Ehdota meille myös muita ideoita!

Ideiota voi esittää myös jo hankkeessa kerätyn datan visualisointiin tai muuhun hyödyntämiseen ja esim. avoimeen dataan yhdistämiseen.

Tarjousten määräaika on 25.10.2019 klo 15:00.

Tarjouspyyntö on julkaistu seuraavissa paikoissa.

Tarjouspalvelu.fi
Pienhankintapalvelu.fi