Back to All Events

Datalla Tampere kestäväksi, INNOVAATIOKILPAILU


Oletko maailmaa parantava teknologian kehittäjä ja datan hyödyntämisen osaaja? Haluatko auttaa Tamperetta matkalla hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä? Datalla Tampere kestäväksi -innovaatiokilpailussa olemassa oleva data valjastetaan kestävämmän ja tehokkaamman kaupungin kehittämiseen. Ilmoita tiimisi mukaan!

Kilpailu alkaa 8.10. järjestettävällä tapahtumalla, jossa kerrotaan tarkemmin haasteista ja tarjotaan apua alustavien ideoiden täsmentämiseen. Tämän jälkeen yrityksillä on aikaa työstää omaa ratkaisuehdotustaan, joka tulee jättää 27.10.2019 mennessä. Kilpailu huipentuu 30.10. finaalitapahtumaan, jossa julkistetaan voittajat ja esitellään syntyneitä ratkaisuja. Parhaat ratkaisut (max. 3) ostetaan pilottina kaupungille.

Lisätietoja webbisivulla: https://smarttampere.fi/kehita/datalla-tampere-kestavaksi/